Szellemi munkát végzők számára személyes kúra

2017.05.19 18:18

Ezt a kúrát ingyen le tudod tölteni

1/ Folyadék: 2dl/ó  értendő, ami VÍZ!!! Folyadékként nem értendő itt: rostos-, szénsavas üdítő ital, kávé, leves, gyümölcs levek, bor, sör, alkohol.

2/ Étkezés: Rostokban gazdag, magas fehérje tartalom, de kerülni a transzzsírokat, és az ellenőrizhetetlen eredetű élelmiszereket.

Délelőtt: gyümölcsök, kollagénnel (rövid szerkezetű proteines) házi joghurttal

Délután:  zöldségek hidegen sajtolt olajokkal, magvakkal

 

Lehetőleg reggel egy kis szelet pirítós zsírral ( kacsa, liba, mangalica FIGYELEM, erre a célra olajok nem jók!!! )

Éhgyomorra 1 mokkáskanál gyümölcs kivonat (Optimum RawJam) fogyasztása, lenyelés nélkül, szájban feloldva.

A kiegyensúlyozott testi lelki egyensúlyon keresztüli maximális teljesítmény leadását  támogató készítmények.              

 

Amennyiben úgy érzi, hogy az átlagnál is több méreganyag halmozódott fel a szervezetében akkor kérjük töltse le a májtisztítás kúrát honlapunkról, díjmentesen. 

Az egyéni érzékenység megállapításához célszerű egy rövid születési dátumelemzéssel is kiegészíteni, személyre szabni a kúrát. Vagy, ha teljes képet szeretne önmagáról és nyomon szeretné követni a változást a szervezetében lezajló folyamatokról, célszerű egy teljes körű felmérést végeztetni, melyben a kontroll vizsgálatot ingyen, azaz ajándékba adjuk, ha a honlapon keresztül rendeli meg tölünk. 

Sok sikert és kitartást, a remélt eredmény eléréséhez. Mielőbb kezdje el a kúrát, hogy már holnap jobban érezze újra magát! Segítség esetén forduljon hozzánk bizalommal.ITT megteheti>>>>