Szafi drága vagy olcsó? Nézőpont kérdése

2017.10.19 17:31

A Szafi termékekről szeretném leírni a rövid véleményem, ez az én véleményem, más lehet másképpen vélekedik. (hozzáteszem, hogy semmi érdekem nincs abból, hogy reklámozom, csak annyi, hogy tudassam másokkal is, hogy jó a szervezetnek) Sokszor hallom, hogy drága, ennyi pénzért biztos nem veszek, hiszen 1 kg lisztet meg kapok jó esetbe 100ft-ért. Ez így van! Szoktam mondani, DE … és itt a DE- nagybetű! Szerintem.  Hiszen ebben a felgyorsult és tele szemetelt világban már az ember fia azt sem tudja mi is az igazán egészséges, mi is az ami neki jó, miben higgyen.  Én azt gondolom, az a jó, ami megmutatkozik az egészségében, az emésztőrendszer működésében, a hangulatában, a gondolkodásában. Ennyi elhízott, beteg emberrel már régen találkoztam.

És itt magamat sem hagyom ki, hiszen nekem is van még pár felesleges kilóm. Amikor én sem figyeltem oda a táplálkozásomra, mert a munka minden energiámat, figyelmemet elvette,- persze ez csak kifogás, - hiszen mindent mi irányítunk- nekem is sikerült sok kilót felszednem és a szervezetem jelzett, hogy nagyon nem jó irányba haladok. Na, ekkor kezdtem el változtatni, és nagyon jókor tettem, mindezt, hál istennek mennek is lefelé a kilók. Ráadásul tudatosan nem akarok azonnal 10 kilót fogyni, ez a tempó éppen megfelelő, ebben sokat segít a gyömbér is.

A testmozgással senki sem foglalkozik, tisztelet a kivételnek - bár sokan átesnek a ló túloldalára ebben a témában is - minden ember a „kütyüjével” rohangál, és ha haza ér azonnal a gép elé vetődik, nehogy lemaradjon a legfrissebb megosztásokról ….pffff …. szép. Lehet, hogy jó, de az élete el száll tartalom és igazi kapcsolatok nélkül egészségtelenül. Az egészsége pedig jelez, de nem figyel oda, az apró jelekre sem. Persze, ha már nagy a baj, akkor pedig kapkodunk fűhöz-fához, rohangálunk mindenhova, összevásárolunk mindent azt gondolva, az majd azonnal segít kilábalni a bajból, amit évek alatt állítottunk össze magunknak nem fog néhány bogyótól elmúlni! Az internet szemetesládájában kutakodva diagnosztizáljuk magunkat, hogy még nagyobb legyen a félelmünk, ahelyett, hogy megbízható, hiteles szakembernek hinnénk és követnénk a tanácsait.  De ebben nagyon kevesen hisznek. Több gyógymódot követnek egyszerre és ők tudják mi a jó, siettetve a természetritmusát és nem ér oda előbb akkor sem, sőt mondhatni sehova sem ér, hiszen egyik gyógymóddal agyonüti a másikat, mert mindennek meg van az ideje és a helye. A türelmetlenség sokszor nagyobb bajt okoz, mint az apró lépések.

A Szafi termékek első hallásra – IGEN-, drágának tűnnek, mielőtt végig nem gondoljuk mit is nyújt valójában. Hosszútávon megéri és visszahozza az árát, ez biztos! Ha valaki vállalkozó szellemű, akkor kísérletezhet az alapanyagok külön megvételével és összeállításával, de szerintem tök felesleges, hiszen ezek profin össze vannak állítva és rengeteg recept van hozzá, amik már jól beváltak.

A termékeket, ha elkezded fogyasztani, már az első napokban észlelni fogod, hogy milyen jó hatással vannak a szervezetedre.

  • ·      Hiszen nem leszel éhes, a jóllakottság érzése nem lesz „fárasztó” azaz nem leszel álmos. Nem veszi át az emésztés a parancsnokságot.
  • ·      A sejtjeid nem éheznek, nem tömöd tele a pocakod felesleges szénhidráttokkal, hanem értékes tápanyagokat tartalmaznak az összetevők
  • ·      – ezért sem éhezel,
  • ·      - ezért nem érzed azt, hogy nassolni kell,
  • ·      - ezért változik a székleted állaga és rendszeressége,
  • ·      - ezért nem puffad a hasad,
  • ·      - ezért nem görcsöl a hasad,
  • ·      - ezért lesz jóleső érzésed evés után,
  • ·      - és azt is észreveszed, hogy kezdesz beleférni a régi ruháidba és folytathatnám a felsorolást.

Tehát hosszútávon biztos, hogy megéri. A Szafi liszt kilója valóban 1790Ft, de ebből sütsz 4 db 560grammos kenyeret, amit ha ketten esztek, akkor is elég minimum 2 napig, de van, amikor 3-4 napig is, attól függően mi az aznapi étel. Nagyon sok féle alapanyag létezik, amiből kedvedre változtathatod az ételeidet, desszertjeidet, úgy hogy sosem éhezel! Ez fantasztikusan hangozhat annak aki régóta küzd a felesleges kilóival. Az allergiásoknak, pedig csoda, hiszen elég kevés terméket válogathatsz össze a normálnak mondott megszokott összetevőkből a boltokban. Bár a multikban akárhova nézel csak vegyszereket láthatsz szépen becsomagolva, és ez az ami nagyon drága lesz neked kedves olvasom hosszútávon! Mert rengeteg pénzt fogsz költeni az egészséged visszaszerzésére, ha nem figyelsz oda mit is vásárolsz és miből főzöl minden nap!

A cukrászatot éppen akkor hagytam abba alkalmazottként, amikor kezdtek bekúszni ezek az E- akárhányasok, az állomány javítok, sűrítőanyagok, vízmegkötők és sorolhatnám, hogy miket meg nem etetnek velünk. - Például amikor elmész egy cukrászdába és finom kakaós piskótás sütit szemeltél ki magadnak jusson eszedbe, hogy egy gramm kakaót nem tartalmaz sok esetben és van még néhány ilyen trükk!- Szóval mi olvassuk a címkén lévő E számokat nem törődve vele, az emésztőrendszerünk pedig próbál annak megfelelni, amit te látsz pl kenyér. Megeszel, valami E betűset a gyomrod pedig elkezdi termelni annak megfelelő emésztőenzimet és mikor szembesül vele, hogy hoppá ez nem is az, amit a gazda látott, azonnal rögtönöznie kell, hogy nehogy abban a pillanatban felmond a szolgálatot. Eltudod képzelni mennyi energiádba kerül, hogy ezt helyre hozd? Csodálatos az emberi szervezet, de mi mégsem segítünk neki. Pedig mennyivel több energiánk lenne más elfoglaltságokra is, hiszen azonnal lenne kedvünk játszani például a gyerekünkkel, vagy éppen elmenni, futni vagy nem lennénk olyan frusztráltak vagy agresszívak.

Nagyon nagy bajok lesznek itt nemsokára, igaz már most is van. Én azt gondolom, hogy amit mi most kenyérnek nevezünk az az egyik legnagyobb megszentségtelenítés, amit tehetünk, hiszen semmi köze sincs az igazi finom kenyérhez. Mert ha lenne köze, akkor tuti biztos nem lehetne ennyi beteg ember, mint amivel jelenleg találkozok nap, mint nap.

Kicsit elkalandoztam a Szafi termékektől, de a lényeg, hogy bármit is választasz magadnak, azt tudatosan válaszd és hallgass a szervezetedre, ne nyomd el a jeleket, melyeket küld, hiszen másképpen nem tud jelezni, csak kényelmetlen érzéssel, később betegséggel, ha még mindig nem figyelsz rá, akkor nagy betegséggel és végül feladja. A Szafi termékek igen tudatosan vannak összeállítva és ha kúraszerűen használod, nem terheled meg a pénztárcádat sem, de ha teljesen elszánt vagy és csak azt használod, akkor is spórolni fogsz, hiszen sokkal kevesebb pénzt fogsz költeni felesleges nassolnivalókra, vagy más alapanyagokra, hiszen ebben minden benne van, ami kell. Kevés hozzávalót kell mellé tenni ami megint nem terheli meg a pénztárcádat. Meglátod, ahogy elkezded fogyasztani a termékeket egyre kevesebb étel is elég lesz, csodálkozni fogsz milyen keveset eszel és mégis jól laksz, mert a sejtjeid táplálva lesznek és nem éheznek. No és még egy ráadás jó hír a paraziták is eltűnnek a szervezetedből idővel, amiket megint csak etetned kell, de ez már egy másik téma - és ezek kiűzésére nagyszerű megoldás a gyömbér

 

Néhány képkocka az elkészített finomságokból >>>

Kenyérlángos pillanatképek >>>

Almáspite képekben >>>

Zsemlék kelesztés nélkül >>>