Nyári tábor, kikapcsolódás, közösség, tanulás, játék

2017.06.22 10:58

Csapatszellem, önbizalom, egyéniség

Személyiségfejlesztő, közösségépítő táborunkban minden megtalálható a tartalmas időtöltéshez, fejlődéshez: kortársak, barátok, játékok, sport, alkotás, tanulás. Különlegességét a programok összeállítása, és a „gyerekekkel” - felnőttekkel foglalkozó szakemberek jelenléte adja. Vezetett foglalkozásokon, gyakorlatokon és tervezett csapathelyzeteken keresztül kísérjük végig a résztvevőinket, és miközben tanulnak önmagukról és egymásról, cselekedeteik és alkotásaik, születési dátumuk lenyomatából igény szerint elemzést készítünk a szülők vagy önmaguk számára, hogy gyermekük, vagy önmaguk fejlődése teljesebbé válhasson. Szállás elhelyezés, kulturált környezetben, 3 ágyas szobákban, igény szerint 2 ágyas szobákban. Reggeli, ebéd, vacsora teljes ellátás. Szükség lesz szabadidő ruhára és polifomra. Három korosztályt várunk: 
1. a pályaválasztás előtt állók 14-16-évesig, 
2. a másik a végzett álláskeresők 17-24-ig. 
3. a harmadik felnőttek. 

Milyen jellegű programok várhatóak?
1. önismereti foglalkozások
2. kommunikációs technikák 
3. életvezetési foglalkozások
4. egészséges test lélek egysége
5. szabadidős elfoglaltság (tenisz, tollas, labdajátékok, tábortűz, főzés, tanulmányi séta, célirányos filmnézés)
6. csapat”játékok”


Természetesen maximálisan figyelembe vesszük a kialakult csapat pillanatnyi igényeit, érdeklődését és minden programpontot ez alapján, ha szükségét látjuk, újra hangolunk.

Még néhány lehetőség:

  1. saját képességeid feltérképezése, segítünk a fókusz kialakításában, mindez kötetlen laza stílusban.
  2. a kommunikációs technikák a mindennapi életben, a párkapcsolatban, a munkahelyen, a családban, és a barátok között. 
  3. a táplálkozás, a mozgás, szexualitás és a pénzhez való viszony megvitatása, stb... 
  4. Az emberi szervezetet működtető energetikai rendszer egyszerű hétköznapi ember általi értelmezése. 


Táboraink kis létszámú – 8-12 fős - közösséget fogadnak egyszerre, ahol minimum 2- fő felnőtt vigyáz a gyerekekre. Bensőséges hangulatúak a foglalkozások, ahol a hozzánk újonnan érkező gyerekeket, felnőtteket is egyénre szabott figyelemmel és személyiségüket fejlesztő ötletekkel vesszük körbe. Ahol mindenki szót kap és figyelmet. A tábor 4 napos, érkezéskor mindenki regisztrál és elfoglalja a szállását, majd megkezdődnek a foglalkozások. Minden nap teljes ellátás várja a résztvevőket. A szállás a közvetlen szomszédban lévő panzióban. Minden nap lesznek szabadidős foglalkozások, szieszta, tanulás, étkezés, játék, beszélgetés, igény szerint sport. Az utolsó nap reggel 10-óráig távoznak a résztvevők. Ha tetszik a lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi űrlapon keresztül. 

Kattints erre a linkre és töltsd ki a jelentkezési adatokat >>>>

vagy tekerj a lap aljára és ott töltsd ki az adatokat!

Várunk szeretettel!
Hajni és Péter