Ki ne érdeklődne bármely ősi gyógyír után?

2018.02.01 16:40

A régi dolgok nagyon hirtelen újra "divatba" jöttek? Kérdezhetnénk? De ahogy figyelem az embereket, az internetet vagy bármely beszélgetést, egyre gyakrabban fedezem fel, hogy újra előkerülnek a régi dolgok. LEgyen szó egy bútorról, vagy egy történetről, de egyre gyakrabban kerülnek elő nagyanyáink jól bevált gyógy recepjei, amik tudjuk igen is hatottak! Akkor miért felejtettük el? Miért akarjuk feltalálni újra a kereket? Vagy mi után kutatunk? A gyógynővények évezredek vagy mondhatjuk évszázadok óta közkedveltek és nagyon is hatékonyak, ha baj van akkor előszeretettel nyúlunk utánuk, hiszen lelkünk mélyén tudjuk, hogy azok nem véletlenül vannak itt a földön! Minden betegségre vagy egy gyógyír! Csak meg kell találnunk mi az.... :) 

Aki a gyógynövények szerelmesei az tudja, hogy melyik növény milyen bajra jó. Régen is tudták, ezért is szeretünk vissza nyúlni a múltba a jól bevált receptekért. Itt most megismerhetsz egy felbecsülhetetlen értéket, melyet a XVI. században svájci szerzetesek tettek össze, ami nálunk is már több éve a házi patika fontos része. Szeretném figyelmedbe ajánlani, ha elnyerte tetszésedet és ki szeretnéd próbálni, keress minket bátran. A könyvről lentebb olvashatsz, hogy is tudsz hozzá jutni online, vagy papírformában, de nálunk is megvásárolhatod.

Arcon, testen múlni nem akaró bőrbajok, bőrsérülések, felfekvések,sebek, és testi fájdalmak gyógyíre volt katonáknak a XVI. századtól!

ŐSI GYÓGYÍR A XVI. SZÁZADBÓL!

Évszázadokon keresztül felbecsülhetetlen értéket jelentett a bőr helyreállításában!

Az Ősi Gyógyír (Elixír) a XVI. század óta a francia seregek katonai orvosságok listáján is szerepelt!

Ismerje meg Ön is a gyógynövényekből készült Ősi Elixírt, és tudja meg hogyan használták a katonák évszázadokon keresztül arcon, testen múlni nem akaró bőrbajokra, sebekre, felfekvésekre, bőrsérülésekre, testi fájdalmakra!

ISMERJE MEG ÖN IS EZT AZ IGAZ TÖRTÉNETET!

A TARTALOMBÓL:
 
Nem csak az udvarhölgyek de XIV. LAJOS NAPKIRÁLY ORVOSAI is használták ezt az ŐSI GYÓGYÍRT!

Az Ősi Gyógyír története! 

Ahogy minden kezdődött.....

Az 1500-as évek elején I. Ferenc király megbízást adott szerzeteseknek, hogy készítsenek egy hatásos növényi kivonatot katonáknak a középkorban végétől használt lőfegyver, az Arquebusade (ejtsd: Árköbüzád) szakállas puska, vagy másképp mondva nehéz puska) által okozott sérülések ellen.

Milyen bőrbajokra, testi fájdalmakra használták és hogyan alkalmazták a katonák a gyógyírt? Felhasználási módok és használati útmutatók az elmúlt évszázadokból!

Szerezze meg Ön is ezt a kis könyvecskét és ismerje meg minél előbb a csodálatos gyógynövényekből készített Ősi Gyógyírt!

Kérje ezt a kis könyvet vagy töltse le az netről akár "INGYEN*"!


ÉRDEKEL A KÖNYV, LETÖLTÖM: www.landgraf-arnold-naturopathe.com

 

LETÖLTÉSI KÓD

AW-BOOK-006

A letöltési kódot tartsa látható helyen, mert nélküle nem tudja letölteni a könyvet! 

Olvasson bele a kis könyvbe,
majd szerezze meg a TELJES KÖNYVET!