Karácsony ahogy annak lenni kellene...

2017.12.07 11:30

"Karácsonykor fény születik, ez a fény, ami minden karácsony titokzatos éjszakáján megszületik, benned születik, csak benned személyesen születik a fény!"

 

"Aki gyűlölködik önmagát pusztítja, aki gyűlölködik az pusztítja a körülötte lévőket a társait is, a földanyát, a földanya istenadta minden teremtményét, aki gyűlölködik az lebont!!!

 

Aki szeret az serkent, serkenti a földanyát, a földanya minden teremtményét, serkenti a társát a társait.

A testünk amit minden tér és idő behatárol, a lelket drága edényként hordozza, a lelket ami térben és időben határtalan, beletágul a mindenségbe. Ha ennek a közepén ott van ő a testesült szeretet, akkor ebbe a házba ebbe a kerek kápolnába, ebbe elfér az én táram, nem rakom ki a batyuját, ha nem tetszik akkor a küszöbre, ebbe elfér a gyerekem. Ebbe elfér akkor is elfér ha bicebóca, akkor is elfér ha lassúbb az észjárása, mint ahogy én azt elvárom tőle. Nem teszem be valamelyik intézetbe, hogy hasonló gyerekek között még mélyebbre süllyedjen. Ebbe a világmindenségbe táguló belefér öregapám, öreganyám, nem teszem az öregek házába, nem hagyom ott egy tanyán ami már félig összedőlt. Ebbe a házba belefér a szomszédom, sógorom, komám, beleférnek nagyon sokan" …. Hallgasd végig a videót megéri!!!!! Rengeteg információt kapsz, amit nem késő elkezdeni alkalmazni....

 

Hogy tisztán lássunk és, hogy lássuk mit is rontott el ez a társadalom, ami római típusra épül, ha követnénk saját kultúránkat és saját vallásunkat, a Magyar vallást és hagyományt akkor nem lenne itt az egész társadalom. Ehhez tudni kellene, hogy az asszonyoknak a családban önmagukat kellene rendezni először, ha az asszony rendezett, akkor a gyerek nem lesz szétszórt, a család egyben lesz, a családban is rend lesz. Ha a család rendben van akkor a nemzetségben is rend van. Ha a nemzetségbenben is rend van akkor a nemzetekben is rend van. Ha a nemzetekben rend van,akkor a világban is rend van!

 

Ahol rendetlenség van a házban, ( a nő rendezetlensége miatt) akkor van az, hogy szórtság van. Nem véletlen, hogy zajos a család. Zajosak a gyerekek, kezelhetetlenek. …. Régen mindennek rendje volt, ezt a nagy "fejlődés" miatt feladtuk és hova jutott a világ? Nézzünk körül mi van most karácsonykor? Lótás- futás, költés, vásárlás, megakarjuk venni egymás szeretetét majd veszekedés és csalódás…pffff ember mikor látod be egy nap nem fog menni...

 

Karácsony a szeretet a fény ünnepe, ünnepeld, de ne vásárlással, a vásárlásra fordított időt töltsd inkább szeretteiddel, akikkel jól érzed magad, használd fel jól az idődet, hiszen gyorsan el száll, az ajándék elavul, eltörik itt marad, elenyészik. Az élmény, a boldogság, a nevetés, az öröm a tied marad örökre, amit soha senki nem vehet el tőled, inkább ezeket az értékeket keresd és tölts velük minél több időt, hogy jobb emberré válj!