Gyömbér a csoda növény

2017.12.20 16:24

Nem győzzük hangsúlyozni embereknek, hogy a gyömbérnek, milyen jó hatásai vannak. Addig, amíg ki nem próbálod, amíg nem használod, és amíg nem csinálsz egy megfelelő hosszúságú kúrát, addig nem fogod el hinni. Hiszen mindenről csak akkor tudsz valósvéleményt mondani, ha ki próbálod. 

De ami nagyon fontos! Felhívom rá a figyelmedet három felkiáltó jellel!!! - Hogy kellő ideig, ami nem 1 hét és nem is egy hónap, legalább 4 hónap folyamatos szedés, majd minimum 2hét szünet, majd újból kezdődik a 3-4 hónapos kúra. Csak ezután tudsz igazán hasznos véleményt alkotni, hiszen itt már teljesen biztos, hogy jelentkeznek a pozitív hatások is. Sok minden jótól megfosztjuk magunkat, ha kihagyjuk étrendünkből a gyömbért. A  gumóból csodás, csípős ízű teát is lehet készíteni, de fűszerként is remek, nem beszélve a gyógyhatásáról.

A gyömbér kezdésekor előfordul, hogy azt tapasztalod, mintha gyomorégésed lenne, de ez nem gyomorégés, mivel a legnagyobb kapszulába van a gyömbér ( a megfelelő mennyiség miatt) ezért megakadhat a nyelőcsövedben és miután a kapszula elolvad, a gyömbér ott kezdi a hatását kifejteni, ez égő érzést eredményezhet. Ez nem baj,ha el tudod viselni. Megoldás lehet, ha nagyon sok vízzel szeded be a kapszulákat, ha esetleg érzed, hogy túl nagy a kapszula akkor kikísérletezed, mi az ami neked megfelelően alkalmazható a lenyelésében. Én személy szerint mindig úgy szedem be reggel, hogy 2 szem gyömbért szedek először 3dl vízzel, majd ezután be szedem a C- és D- vitaminokat, így garantáltan leviszi és biztos, hogy nem tapasztalom a negatív hatást. 

Az én tapasztalatom, hogy nagyon jól rendbe tette a hőháztartásomat, ami abban nyilvánult meg, hogy egyáltalán nem vagyok már fázós, amit eddig nem mondhattam el magamról, hiszen akármilyen meleg is volt a lakásban én mindig a legmelegebb ruhát és zokni húztam magamra, mert mindig fáztam. A keringésemet teljes mértékben helyreállította.

Azt is elmondhatom, hogy a has puffadásom teljesen megszűnt kb a 2-3 hónap után. A teltség érzetet teljesen megszüntette és a testsúly is elkezdett csökkeni. Ami kellemes „mellékhatás” igaz hölgyek?!A legérdekesebb, hogy a parazita terheltségem is teljesen lecsökkent, ez azért is jó hír, mert akkor el kezdett a gyömbér hatására kiürülni a szervezetemből több parazita. Amit tudunk, hogy minden emberben jelen vannak és iszonyú nagy problémákat okozhatnak, ha nagyon elszaporodnak. Ebből adódóan, tényleg nagyon hatásos egy növény. Sorolhatnám még a jótékony hatásait, de azt javaslom, próbáld ki magadon, hogy te is megtapasztald a jótékony hatásokat!

Gyömbér 1doboz 50 szem >>>>