Gyermekek számára személyes kúra

2017.05.19 19:02

1/ Folyadék: 2dl/óra  értendő, ami VÍZ!!! Folyadékként nem értendő itt: rostos-, szénsavas üdítő ital, kakaó, leves, gyümölcs levek, energiaital.

2/ Étkezés: Rostokban gazdag, magas fehérje tartalom, de kerülni a transzzsírokat, és az ellenőrizhetetlen eredetű élelmiszereket.

                        Délelőtt: gyümölcsök, kollagénnel (rövid szerkezetű protein) házi joghurttal

                        Délután:  zöldségek hidegen sajtolt olajokkal, magvakkal

Lehetőleg reggel egy kis szelet piritós zsírral ( kacsa, liba, mangalica FIGYELEM, erre a célra olajok nem jók!!! )

Éhgyomorra 1 mokkáskanál gyümölcs kivonat (RawJam Optimum) fogyasztása, lenyelés nélkül, szájban feloldva, elszopogatva.

 

Tanulási és fizikai szellemi fejlődést támogató készítmények.             

·         1 hónap:D-vitamin 1x1, C-vitamin 1x1

·         2 hónap:Gyermekvitamin 1x1, D-vitamin 1x1

·         3 hónap:Magnézium 1x1, Alga 1x1

·         4 hónap:Beautiful 1x1, Gyermekvitamin 1x1

Kiegészítőként érdemes gyermekünknek funkcionális ékszereket hordania a kúra ideje alatt, melyek elősegítik a kúra eredményét. Itt tekintheted meg >>>>

Célszerű a gyermek alvási szokásait is ellenőrizni. Éjfél előtt szükséges az első 1,5 órás alvási ciklusnak lezajlani. Az egyéni érzékenység megállapításához célszerű egy rövid áttekintést készíteni, a születési számaiból elemzéssel is kiegészíteni a kúrát, ezzel személyre szabhatjuk a gyermek kúráját, mellyel sokkal nagyobb eredményeket érhetünk el. Vagy, ha teljes képet szeretne önmagáról és nyomon szeretné követni a változást a szervezetében lezajló folyamatokról, célszerű egy teljes körű felmérést végeztetni, melyben a kontroll vizsgálatot ingyen, azaz ajándékba adjuk, ha a honlapon keresztül rendeli meg tölünk. 

 

Sok sikert és kitartást, a remélt eredmény eléréséhez. Mielőbb kezdje el a kúrát, hogy már holnap jobban érezze újra magát! Segítség esetén forduljon hozzánk bizalommal.ITT megteheti>>>>