Fogyni vágyóknak személyes kúra

2017.05.19 19:20

1/ Folyadék: 2dl/ó  értendő, ami VÍZ!!! Folyadékként nem értendő itt: rostos-, szénsavas üdítő ital, kávé, leves, gyümölcs levek, bor, sör, alkohol.

2/ Étkezés: Többször keveset, napon belül lehetőleg azonos ételeket. Tehát ehet sült krumplit is, de akkor aznap csak azt mértékkel.

Lehetőleg reggel egy kis szelet pirítóst zsírral ( kacsa, liba, mangalica FIGYELEM, erre a célra olajok nem jók!!! )

            Délelőtt: gyümölcs

            Délután:  zöldségek, akár pároltan is.

Bátran tessék kipróbálni a kölest, hajdinát, bulgurt, barna rizst, kusz-kuszt. Azt célszerű kikísérletezni, hogy mi esik a legjobban. Ezekre receptet a könyvek között találsz.

                                               A lényeg----------SOHA NE ÉHEZZEN---------------

A folyamat elején célszerű egy szubjektív mérést végezni, súly, körfogat, bőr minősége, tapintása, emésztés, keringés izzadási szokások, általános közérzet vonatkozásában. Ha teheti jöjjön el egy állapotfelmérésre, a folyamat végén történő kontroll mérés ingyenes, azaz ajándékba adjuk önnek.

A folyamatot támogató készítmények:

·         1 hónap:Antilipd tea 2-3x 3 dl( 1 filter többször is kifozheto) D-vitamin 1x1

·        2  hónap:Beautiful 1x1, Fogyis kapszula 3x1

·         3 hónap:Multivitamin 1x1 Fogyis kapszula 3x2

·         4 hónap:D-vitamin, Beautiful 1x1 

Célszerű egy kontrollmérést elvégezni vagy a saját mérést visszaellenőrizni. ( Legegyszerűbb egy kördiagram felvétele, az alap javasolt feltétel rendszer letölthető honlapunkról díjmentesen.)

A kúra alatt célszerű beiktatni valamilyen egyszerűbb mozgást, hiszen a pangó nyirkokat muszáj újraindítani: PL:

- heti rendszerességgel egy vagy több nap szaunázást. vagy..

- heti rendszerességgel minimum 3-szor a héten intenzív séta pl. az első villanyoszlopig erőltetett séta a következő villanyoszlopig lassúbb séta, folyamatosan ismételni, mindenki a maga ritmusába végezze, ne erőltesse azonnal túl magát, mert kudarcélménye lehet. vagy

- Aki teheti hetente minimum egy alkalommal használja a legközelebbi edzőtermet.

Kiegészítésként használjuk a funkcionális ékszereket, melyek plusz segítséget nyújtanak! ITT >>>

Amennyiben úgy érzi, hogy az átlagnál is több méreganyag hallmozódott fel a szervezetében akkor kérjük töltse le a májtisztítás kúrát honlapunkról, díjmentesen. ITT>>>

Az egyéni érzékenység megállapításához, hogy még személyesebb legyen a kúra, célszerű egy rövid születési dátum elemzéssel is kiegészíteni a kúrát. Vagy, ha teljes képet szeretne önmagáról és nyomon szeretné követni a változást a szervezetében lezajló folyamatokról, célszerű egy teljes körű felmérést végeztetni, melyben a kontroll vizsgálatot ingyen, azaz ajándékba adjuk, ha a honlapon keresztül rendeli meg tölünk. 

 

Az étkezést nagyon kívállóan át lehet refolmálni és szénhidrát mentesíteni a Szafi termékekkel, melye már nálunk is megvásárolhatóak, akár 10%-al olcsobban, ha Inlernet tag vagy. Nálunk ingyen tudsz regisztrálni, kérd a segítségünket.

Sok sikert és kitartást, a remélt eredmény eléréséhez. Mielőbb kezdje el a kúrát, hogy már holnap jobban érezze újra magát! Segítség esetén forduljon hozzánk bizalommal.ITT megteheti>>>>